Frozen

29 900 Ft‎ tax incl.

29 900 Ft‎ per hour

Description

Price for 1 hour

Kids really like the cartoon "Frozen", because in this tale love and kindness take precedence over  evil enchantments and Magic is everywhere.

More details

Add to wishlist

More info

You want to makeyour child's party a real spectacle of magic? Animator Elsa from Frozen

will help them transfer to the fairy-tale world where their hearts will be filled with joy and happiness! And if chilling cold will still try to break into the festive atmosphere, the warmth of friendship will definitely help to melt it.

Animator Elsa and her friends will help children to transfer into the fascinating world of snow adventure. And even if outside the windows it is raging summer, trip to the snow-white winter fairytale place will happen, because we have everything you need for it: magical costumes, magic props and greatmood.

Animator Frozen

will make themed games for children, workshops and competitions.

The program includes:

Professional animator (s) of our studio in the form of Elsa or Olaf - Frozen

Themed game-interactive program with an interesting plot with a character (depending on  children's age).

The original styled props. Games, contests, competitions, fun, smart, musical challenges.

Special themed music playlist from the characters (on a CD or pen drive).

Bringing outthe cake

Reviews

Grade 
11/28/2016

Felejthetetlen élmény!

A kislányom azóta is emlegetí azt a napot, annyira jól érezte magát! A kis barátnője meglepi bulijára vittem el és ott is maradtam megnézni a műsort és azt kell mondjam, hogy nagyon profik! A gyerekek és mi is nagyon élveztük :)

  Grade 
  11/17/2016

  Felejthetetlen élmény!

  A kislányom óvodatársának a szülinapi zsúrjára voltunk hivatottak, és őszintén szólva nem gondoltam, hogy ilyen meglepetésben lesz részünk. A gyermekek imádták Elzát, aki nagyon hozzáértően szórakoztatta őket, de amikor megérkezett Olaf az volt az igazi csoda! A kislányom azóta is mindennap emlegeti azt a napot, úgyhogy egy igazán különleges élményben volt részük. Nekünk szülőknek is sokkal nyugodalmasabban telt a zsúr, mint bármelyik azelőtt, hiszen a 2 órás program alatt nekünk szinte semmi dolgunk nem volt, csak néztük milyen jól szórakoznak és közben eltudtunk lazulni kicsit. Legközelebb biztosan Én is a Kid's Party csapatát fogom hvni :)

   Write your review!

   Write a review

   Frozen

   Frozen

   Price for 1 hour

   Kids really like the cartoon "Frozen", because in this tale love and kindness take precedence over  evil enchantments and Magic is everywhere.

   10 other products in the same category: